divendres, 29 de juny del 2012

LIEBSTER BLOG

Fa una estona una amiga -Sa Lluna- m'ha comunicat que aquest bloc ha estat considerat mereixedor d'un premi.  Bé, no puc fer més que agrair aquesta distinció -que quan prové dels lectors del bloc encara és més valorada- i proposar cinc candidats més. També m'ha sobtat molt conèixer el significat de "Liebster", que és "Favorit". Doncs bé, vagi la meva consideració per aquells que tenen aquest bloc com a lectura recomanada en els seus blocs o que -ja sigui pública o furtivament- em visiten per llegir les bajanades que em passen pel cap. Pel seu coneixement i per tal que puguin fer les seves propostes, a continuació afegeixo les normes del premi: 
1) Copiar i enganxar en el blog el logo del premi i fer-ne un enllaç del blog que t'ha otorgat el premi. 2) Triar cinc blogs com a preferits que tinguin menys de 200 seguidors, fer-hi un comentari perquè sàpiguen que han rebut el premi. 
3) Esperar que segueixi la cadena i cadascun dels cinc triï els seus cinc blogs (no hi estan obligats). 

Els meus premiats són els següents:

 Sílvia          Marta                   Maria          Ariadna 

La meva felicitació i que per molts anys pugui continuar tenint el plaer de llegir-vos!!

11 comentaris:

  1. Per molts anys exorcista! i felicitats a la resta de blocs!
    Molts petons.

    PD: Estàs millor del caixal?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sembla Ona que no has mirat els comentaris del teu bloc ;)

      Bessets!

      Elimina
  2. Bona tria amic, les teves bajenades ens fan seguir-te ;)

    Bona nit, ara si!!

    ResponElimina
  3. Gràcies, gràcies i gràcies!!! Fa uns mesos que vaig veure circular aquest premi per aquí i per allà. Feia poquet que tenia el bloc i em va sobtar quan em van nominar. És molt gratificant que et valorin una feina que fas de gust i amb el cor. Aleshores encara no us coneixia, ni a tu ni a sa lluna. Ara formeu sens dubte part dels meus "liebster", que per a mi són els blocs que segueixo cada dia i que m'enriqueixen pel contingut i pels vostres comentaris. Doncs, no em vull enrotllar més... només et volia dir que m'heu fet molt contenta i que sou mooooolt makus ;)

    Que tinguis un bon dia Exor!!!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies pel detall i no et sàpiga greu però jo no faré cap tria de blocs tal com vaig decidir en el seu dia dons son molts els racons on m' agrada entrar i llegir i es una decisió que vaig prendre des de la primera nominació que vaig rebre.


    Pero molt agraida de veri, gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Avui faré una resposta col·lectiva a tots els amics que heu tret el cap per aquest racó (Ona, Sa Lluna, Sílvia i Marta):
      Benvolgudes amigues. Un dels plaers que més assaboreixo d'aquesta vida és poder gaudir i compartir de les coses que em fan trempar. Escriure i llegir són dues d'aquestes coses; mantenir converses, creuar comentaris i passar pels vostres blocs són altres d'aquestes coses plaents. Moltes gràcies per fer-me gaudir de les petites coses de la vida.
      El queixal? Doncs avui sembla que millor, malgrat no em refio...
      Bé uns petons, bessets i"arrumacos" a aquestes xicotetes -com m'agrada aquesta paraula- que em fan sentir viu i que em permeten recuperar la creença de que l'ésser humà és bo i té futur.

      Elimina
  5. Epp..enhorabona Exor, t'ho mereixes!! i merci per pensar en mí, aquestes cosetes fan il·lusió, m'ho porto feliç!

    ;)

    Petons

    ResponElimina
  6. Hola Ló,
    Seré breu: crec que t'ho mereixes. És així de senzill!
    Un petonàs i un bon cap de setmana!

    ResponElimina
  7. Moltíssimes gràcies Exorcista!! La veritat és que t'he trobat a cada text que he penjat al bloc desde quasi el principi i això s'agraeix molt.
    Un bes molt fort i gràcies pel premi! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, estimada Maria... I què volies que fes si el que escrius en el teu bloc m'encanta? Només cal llegir el micro que has fet fa una estona -La llàgrima- per ser conscient que estàs llegint alguna cosa molt bona.
      Uns petonassos i força ànim per continuar concedint-me el privilegi de llegir-te.

      Elimina
  8. Primer de tot, gràcies.
    Segon, me'n vaig a mirar els altres blogs, que de fet per això són aquests premis, per donar a conèixer blogs que en principi un/a no segueix.
    Tercer... em penso que em saltaré les normes del premi.

    Bon dissabte!

    ResponElimina