dissabte, 6 d’octubre del 2012

DIBUIXOS I CARICATURES

Sempre he admirat aquells que tenen l'habilitat -do diví- de dibuixar. Jo sóc incapaç de fer una meravella com aquesta imatge que il·lustra el post. Gairebé és una fotografia!
Potser és hora de diversificar i, ara que tindré prou temps (o no), em dediqui a practicar noves disciplines artístiques (per aquesta del dibuix, ja he demostrat que sóc un autèntic negat). El cas és provar i veure fins on arriben les nostres habilitats i quines són les nostres mancances.
Aquest post -crec- serà el 899 dels publicats. Sembla que el temps no passi i que les coses conservin el pòsit dels orígens. No és així, no és així...  han passat els anys i, juntament amb aquests 899 posts parits, guarden silenci i viuen en el món dels esborranys -que podria publicar sense cap problema- més de 1.700 altres posts. Són fills bords de la mateixa ploma. Alguns són rampells de passió; altres són reflexions íntimes, que podien ser escrites però que no podien ser publicades; n'hi ha que serveixen de base a relats que he publicat; la majoria són notes millorades i desenvolupades de mil idees... i totes són moments de la meva vida, malgrat no parlin d'ella. 
Aquesta setmana ha sigut prou tranquil·la. La propera apunta maneres per convertir-se en un despropòsit, però hi ha un parell de coses clares: que aquesta conversió ho serà per se, no per la meva iniciativa, i que davant el despropòsit només em resta mantenir una posició contemplativa i -amb una mica de sort- irònica i divertida. Sincerament, jo ja no estic per segons quines coses. Qui vulgui estar-hi, que hi estigui i que en gaudeixi tot solet. Algú en farà la caricatura!

Un regalet i un altre.

2 comentaris:

  1. ummmm...Cohen!!
    M´agrada més la segona, encara que tot ell és fantàstic!

    Vull felicitar-te pels 899 posts, em fa gràcia que siguin 899 i no 900. Em sembla més original, com tu.

    No sé si creure que no sàpigues dibuixar...ho dubto ;)

    Bona nit i sigues feliç!!
    Bessets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sa Lluna,
      Sí, és veritat: no sé dibuixar!!! Em surten uns dibuixos impresentables.
      Bessets i que la felicitat t'acaroni.

      Elimina