dissabte, 21 d’agost del 2010

HO FARÀ PER ELL.

Ho farà per ell, perquè ella no en traurà res. Què es pensa, que no s'havia adonat, al llarg dels anys, de com se la mirava? Dissimuladament, sí, perquè sabia el que s'hi jugava. Perquè no estava del tot segur de si tenia o no la seva complicitat. Fa uns quants anys, al principi de la seva relació —que no sé si va arribar mai a poder-se considerar com una amistat—, ell era més agosarat i l'hi havia arribat a proposar que fes coses que no veuria perquè ella era a l'altra banda del telèfon, però suposo que l'excitava el simple fet de saber, suposant que s'ho cregués, que ella s'estava tocant tal cosa o que s'estava treient tal altra només perquè ell l'hi demanava. Ella li va parar els peus de seguida, suaument, suposo que per això ell no hi va tornar.
Però es sabia desitjada, i administrava aquest poder per divertir-se, no pas per fer-li passar malament per crueltat, ni per veure si hi queia i així poder-lo destapar davant dels ulls de la seva estimada. Tan aviat es passejava, a l'estiu, en roba interior o amb vestits molt curts, com precisament pel mateix motiu li demanava, de lluny, que no s'apropés a l'habitació on era. De vegades el provocava fins al límit, oferint-li el que volia veure, simulant que estava sota els efectes de l'alcohol, però mai no li va arribar a ensenyar res que "valgués la pena". Després, passaven llargues temporades sense que es produís cap situació d'aquesta mena.
Què es pensa, que no sap que es moriria per poder-la veure nua sota la dutxa, mentre es frega les mans plenes de sabó pels pits i l'entrecuix? Sap que ejacularia a l'instant si pogués ser testimoni de com li fa nosa tot, a l'estiu, mentre dorm. Hi va estar a punt una vegada, perquè ella va ser poc prudent i es va aixecar duent només les calces. Era d'hora i es pensava que dormia. No esperava trobar-se'l de cara. Tots dos ens van sorprendre, però va anar tot tan de pressa que després li va confessar que, malgrat que hauria donat un braç per veure-ho, no havia vist res. Ella li va dir que no li feia res, que hagués vist o no el seu cos. De fet, es va tapar però al cap d'uns minuts es va vestir amb la porta de l'habitació oberta de bat a bat. És una manera de parlar: només els sostenidors van fer companyia a les calces, i la va poder tornar a veure així. Ella sap que ell es deu haver masturbat mil cops, recordant aquella experiència que, en el fons, no va ser res. A ella li fa gràcia.
Avui ella ha decidit que entrarà a l'habitació on ell dorm, segurament nu, amb la seva estimada, i que ella tampoc no durà roba. Els cridarà amb l'excusa de dir-los alguna cosa i ell veurà el seu cos, els pits que sempre ha desitjat veure i que ella li ha explicat com llepaven altres homes, el sexe sense depilar on han entrat membres que no eren el seu, la seva pell fina tota per a ell, perquè la vegi, sense posar-hi cap braç ni cap cama al davant. Ho farà per ell, no estarà traint ningú ni ell tampoc, serà feliç i no passarà d'aquí, perquè cap dels dos no s'ho ha plantejat mai seriosament. Serà seva però en un grau no gaire immoral. Ell no és, ni de bon tros, el seu home ideal però sap que es sentirà humida quan li doni la sorpresa.

6 comentaris:

  1. Exo! t'has passat als textos picants?? :)
    (Molt lleig simular anar beguda...)

    ResponElimina
  2. Hola Filadora,
    Ha sigut un déjà vu temporal. Ja n'havia fet algun de picant.
    Un pató

    ResponElimina
  3. mmm dubto que ella ho fes peruqe si, porque hoy és hoy... -

    ResponElimina
  4. ..i menys per ell, tal vegada per ella, per sentir-se desitjada i per elevar la seva propia calentura .. per ell diu ...si si i tant.
    Eps que ho dic amb carinyu i respecte no sigui que us enfadessiu, senyor Exorcista.

    ResponElimina
  5. Hola Anònim(a)
    És del tot evident que ho fa per ella. El títol només era una ironia més...
    Un petó.

    ResponElimina