divendres, 6 d’agost del 2010

NOMÉS UNA ESTONA

Aquests són dies tranquils. Només algun anormal -hi ha d'haver de tot a la vinya del Senyor- seria capaç d'intentar fer alguna cosa extraordinària al mes d'agost. Languidexo i passo els dies en aquesta mena de nuvol en el que estic més enllà del bé i del mal. No vull res més, només una estona de tranquil·litat, de seny i de raciocini. Demano massa, potser?
Sembla que durant el mes d'agost la gent s'encomana d'una malaltia -també s'han de patir malalties per fer-nos immunes- que se'n diu tantsemenfotisme. Res a dir, ans el contrari.
Recordo a algú que està buscant al soldat Bryan. Espero que el trobi. Tots tenim una mica de soldat Bryan i tots necessitem ser salvats de tant en tant. També recordo a Morenito de Torredembarra, famós noviller, destre en el toreig a dues mans. Com no podria recordar també al contrabandista d'idees, que ara està fent ruta per terres andorranes. Per últim, un record pel nostre Samsó particular. A ell li tinc reservat el carret dels gelats (o dels cafès).
En aquesta època, uns marxen i els altres tornen. Arriba un moment en el que ja no saps on està tothom. És un mes de gent que es mou amunt i avall, d'un costat a l'altre. Jo prefereixo estar quiet, esperant que arribi el setembre, quan tothom hagi tornat, per marxar en aquests cicles vacacionals -incomprensibles per alguns- a llocs perduts del món. Són espais breus de temps -una setmana cada vegada- que són suficients per tenir la ment absent però vigilant. Són això, una estona, només una estona...

4 comentaris:

  1. De vegades, com avui, em costa moltííííssim comentar-te, perquè no pillo res de res. Però aquí estem, deixant petjada! ah! la foto m'ha encantat! Me'n podries fer una semarreta??!!!! :)

    ResponElimina
  2. Hola Filadora,
    aquest és d'aquells que només entenen unes persones concretes (a les que aprecio molt).
    Aquests dies estic una mica embolicat en projectes diversos (relat a quatre mans, he fet una nova proposta de relat a mitges a una persona, etc) També tinc el tema de ser Jurat d'un concurs.....
    Per sort, l'agost és un mes tranquil en el que em puc dedicar a aquestes coses.
    Una samarreta??? Que potser vols presentar-te al concurs "samarreta mullada"??? És broma.

    Un pató molt fort

    ResponElimina
  3. Semarreta mullada??
    Em vols enviar la semarreta dins una peixera o què??
    :)

    ResponElimina
  4. No era aquesta la idea però... bé, tampoc és mala idea!!!
    Un pató!

    ResponElimina