dilluns, 9 de juliol del 2012

SÍ, SÍ, SÍ!!!!!!!!!

Seré breu: ja està, ja ha arribat -aquesta vegada ho necessitava- i s'ha acabat la tonteria. Fins i tot, avui m'han fet invisible! En una conjunció astral, tot s'ha aliat a favor meu i el correu no ha funcionat, es pensaven -mentires burdes i interessades, mostra de la mediocritat mitja- que ja estava de vacances i han deixat que el meu darrer dia fos una bassa d'oli. Déu s'apiada dels que patim... i també dels que patam! Sobretot, dels que patam.
Demà marxaré com un esperitat i em reuniré amb la Heidi i les cabretes; canviaré, temporalment, la gandula -queda lliure per qui vulgui fer-la servir- pel banc de fusta prop del marge des del que observo l'horitzó (aquell que vaig envernissar la darrera vegada que estava a l'Oasi).
Tot plegat, la vida és com un partit de futbol. El partit d'avui podia ser un dia molt perillós -darrerament, els adversaris són molt bruts- però m'he escapolit de l'escomesa -com m'agrada el mestre Puyal- dels trenca-tormells que t'entren a traïció pels laterals del camp de Les Corts, mentre l'esperit del Kubala -que va fer petit aquell camp- observa amb somriure sorneguer.
Ah, quines anades de pinça!!!!! I com m'agrada que em patinin les neurones!!!! Tot plegat, aquests són aquells moments dels que parlen les granotes de l'anunci d'una marca de pernil dolç. D'aquí cent anys, tots calbs i criant malves... Llavors, perquè mentim -sobre coses objectives i comprovables, quedant com el cul i com uns retardats (amb tots els meus respectes)- com ha mentit l'espècimen d'una sola neurona que deixa el rastre de baba? Per quin estrany motiu la gent es complica la vida innecessàriament? Per quina raó es busca la continua confrontació? Si el millor es ser feliç i fer feliç (en totes les seves variants, ja sigui física o espiritualment)!!!!
Ho deixo, vaig a fer els meus exercicis de felicitat.

7 comentaris:

  1. La imatge i el títol ja ho diuen tot!!! no fa falta llegir res més...jejeje! però si ho he fet i em quedo amb una de les últimes frses: ser feliç i fer feliç. La vida hauria de ser només això!
    En fi, que treguis un exel.lent fent els teus exercicis!
    Petons, ara sí, de vacances!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rachel,
      Sí, és prou eloqüent. Ara a descansar i a recarregar piles. S'acosten temps durs i s'ha d'estar preparat.
      Uns petons(molts) de vacances

      Elimina
  2. Això... tu vés donant i rebent felicitat per tot ón vagis, què és la millor manera de viure la vida.
    Bota i bota ben fort d´alegria...estàs de vacances!!!
    (A mi em queda un mes justet, però tot arribarà).

    BONES VACANCES GUAPO!!
    Bessets feliços!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sa Lluna,
      Espero que les teves vacances arribin aviat. La felicitat és una cosa col·lectiva. Som feliços si el nostre entorn és feliç.
      Uns bessets feliços i que et transmetin felicitat.

      Elimina
  3. Aquí m'has agradat!
    F.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola F.
      Alguna cosa bona he de tenir, no?
      Patons

      Elimina
    2. La meva iaia diu que tothom té alguna cosa bona.
      Potser és veritat!
      :)

      F

      Elimina