dijous, 22 de juliol del 2010

...I EL DEMÉS SÓN TRONS!!!

Avui he abandonat el refugi per fer una trobada amb el Lupus, el Ronin i la Nikita. En un lloc entre Ripoll i Les Lloses -no voldreu que concreti més-, en el porxo d'una masia, hem degustat tots quatre un bona safata d'embotits de la terra i unes bones costelles- chuletons-, com la de la foto. 
Aquest lloc el coneixíem de l'època en la que anàvem a La Molina a esquiar. Sempre fèiem parada i fonda aquí per tal de preparar-nos  per l'esforç físic de l'esquiada. Molts matins-a primera hora- vàrem ser obsequiats amb viandes diverses i exquisides. Avui hem reblat el clau i després de dinar hem traguejat licors esperitosos que han fet més animada la conversa. Un bon dinar sense una bona sobretaula, amb cafès i licors, no acaba de ser perfecte. 
Quan ja feia una bona estona que estàvem a taula, al porxo, ha començat a tronar i ha plogut. Ha sigut un ruixat breu, però intens. L'aire s'ha refrescat encara una mica més i aquell olor d'herba mullada m'ha traslladat a altres moments feliços. Finalment, hem desfet la reunió i cadascú ha anat a les seves, amb la satisfacció de saber que sempre serem nosaltres "los putos kamikaces", com ens deia algú. Sembla mentida, però el temps passa i nosaltres continuem fent maleses junts. 
Per avui, res més. Estic força cansat -coses de la Nikita- i tampoc tinc gaires ganes d'explicar res més. Només transmetre-vos la salutació de la Heidi i de les cabretes. Demà més!

1 comentari: