diumenge, 25 de juliol del 2010

RES, RES, RES...

Heu provat d'estar-vos 24 hores sense fer absolutament res? Al principi costa, però quan han passat 6 o 7 hores, l'hi trobes el gust. Podria semblar que, contràriament, hauria de ser més tediós a mida que passa el temps, però no és així. Des d'ahir al migdia i fins avui, he decidit no fer res. Però res de res! Si m'haguessin fet un encefalograma, hauria coincidit amb el de la imatge annexa: pla, completament pla.
Coses destacables d'aquestes 24 hores: l'Iphone s'està morint per moments. Des de que hi vaig fer l'actualització a la versió 4.2 que anava lent. Fa uns dies vaig actualitzar-lo a la versió 4.2.1 i  es queda penjar cada dos per tres. Pregunta: Aquests anormals d'Aple, no proven les actualitzacions abans de treure-les? Són així d'anormals o només pretenen que em compri l'Iphone 4 (aquell que no li funciona l'antena)? Ja s'ho faran. Jo sempre he sigut partidari de l'agenda de paper, la de tota la vida. He provat de tecnificar-me però veig que hauré de tornar al mètode tradicional.
Passades aquestes 24 hores he començat a obrir correus i he descobert que m'ofereixen ser jurat en un premi literari. Acceptaré (tinc una natural propensió per complicar-me l'existència). També m'han proposat fer un relat non-stop a quatre mans i dos cervells i també he acceptat. M'han instat a fer microrelats per nens i també els faré.... i així anem. Temps lliure: 0 minuts. 
Ah, no ho recordava: També estic matriculat en un curs de narrativa de 9 mesos de durada i també estic inscrit en un curs d'anglès. Havia fet la inscripció en un altre curs d'anglès (d'aquell que et donen si volen i que sempre acaben volent donar-los a d'altres), però em temo -no ho temo, ja m'ho pensava- que no seré dels afortunats amb el plàcet diví.
Hiperactiu? No. Només són ganes de donar profit, sentit  i plaer autèntic a una vida curta i que se m'escola pels dits com l'aigua de la pluja. Vist que hi ha altres aspectes que només em proporcionen decepcions, intento compensar-ho com puc i amb allò que és una aposta segura.
Ja s'acaba aquesta setmana de vacances. Demà ja he de començar a preparar coses. He de marxar d'aquí, arribar a casa, arreglar diverses coses pendents i començar a mentalitzar-me per una setmana que pot ser molt divertida-grotesca, diria jo- i que em pot proporcionar moments genials. De moment, ja tinc concertats dos festivals, dos aquelarres de "comercio y bebercio". I encara no he tornat!!!!!!
Ho deixo, demà més...

5 comentaris:

  1. Quina coïncidència! a mi també m'han proposat fer un relat a mitges!! ;)

    M'alegro que tinguis tants projectes entre mans!

    ResponElimina
  2. Hola Filadora,
    mira, fins i tot ens ho podrem explicar com ens va a cadascú. Jo ja he rebut la primera part i estic fent una imatge mental dels personatges. Vull continuar l'inici que m'ha enviat l'altra persona amb una trama que doni per un serial....
    Un pató

    ResponElimina
  3. fantastic... genial tots els teus projectes.
    Sobre tot lo de la escola de narrativa. Encara que crec que no et fa falta.
    Però recorda, que et deus al teu públic: els que estem davant de l'ordinador cada dia esperant el teu relat.

    Anna,

    ResponElimina
  4. Hola Anna,
    Sempre hi ha alguna cosa per aprendre, alguna cosa per millorar. Creure's la perfecció personificada és un error que només condueix a la mediocritat.
    Darrerament estic molt atabalat. He tornat de vacances i tinc feina acumulada. Malgrat això, un dels plaers que em proporcioneu són els vostres comentaris. Per tenir els vostres comentaris, he d'escriure els posts..... i així fins a la eternitat!!!
    Aquest cap de setmana, espero posar-me al dia.
    Un petó molt fort Anna.

    ResponElimina