diumenge, 7 de juny del 2009

ELS PINGÜINS GAIS

La premsa "seriosa" (El Periódico de Catalunya, d'avui), aquella de la que us parlava ahir, avui ens torna a donar una "perla". Resulta que en un zoològic alemany dos pingüins mascles han covat un ou, abandonat pels seus pares, i, una vegada ha nascut el poll de pingüí, l'estan alimentant. Bé, suposo que és la reacció natural d'uns pingüins, originaris de les costes xilenes i peruanes, dins del gran desconcert que deu ser la seva vida en un zoològic alemany.
La redactora de l'article, de mitja pàgina, aprofita l'ocasió per a comparar aquest cas amb els casos humans d'homosexualitat. Penso que no tenen comparació possible. Tinguem el compte que els comportaments animals estan provocats per necessitats: la supervivència, l'alimentació, el grup, les necessitats fisiològiques, etc. En cap cas està motivat per coses que si motiven les relacions humanes: l'afectivitat i el raciocini. Intentat comparar els pingüins amb els humans denota una manca absoluta de coneixement dels comportaments i capacitats de cada espècie i una manera interessada de fer-li l'ullet als col·lectius de gais i lesbianes.
No hi ha guerres, corrupció, ni altres problemes prou importants al món com per haver-se de fixar amb el que fan una parella de pingüins?. L'autora de l'article acaba dient que en el cas dels pingüins Rei els casos d'homosexualitat arriba fins el 10% de la seva població. Segurament deuen haver fet una enquesta entre els pingüins... No m'estranyaria, hi ha enquestes que no serveixen absolutament per a res i que ens costen una milionada de diners.
No siguem obtusos, si els pingüins es fa càrrec dels ous d'altres pingüins és per les condicions extremes de vida que tenen i per la pròpia supervivència de l'espècie. En cap cas ho fan afectivament, conscients de la seva homosexualitat i amb voluntat de ser "diferents". És el que deia de les necessitats que motiven als animals.
Sempre he manifestat el meu respecte pers col·lectius gais. De fet, també sento una total indiferència pel seu esdevenir. Jo no en faig bandera de la meva heterosexualitat. Hi ha associacions heterosexuals? No. Bé, com us deia, tant em fa el que faci cadascú amb el seu cos. M'és ben bé igual tant si viuen junts, com si es casen, com el que vulguin. Són majors d'edat i tots prenen les seves decisions d'una forma voluntària i conscient. En tot cas, el que és censurable és l'espectacle que ofereixen, per innecessari i, a vegades, per què no contribueix a la "normalització" de la seva situació. Segurament algun il·luminat, assistirà a la propera manifestació de gais i lesbianes vestit de pingüí per donar suport a aquesta parella gai del món animal... És broma i sense cap mala intenció.
Figues d'un altre paner són les seves pretensions de ser pares. En això, ho sento molt, no hi puc estar d'acord. La natura ha previst per a la reproducció la participació d'un mascle i una femella. La situació "normal" és la formada per una parella home/dona on cadascú exerceixi un rol determinat, amb les característiques pròpies de cada sexe. Cal dir que l'infant que és educat per una parella homosexual no és conscient de la seva situació i no ha tingut l'oportunitat de triar viure en aquesta "anormalitat" de la natura. Les conseqüències d'estendre aquest costum encara no se sabran fins d'aquí uns anys.
Tot això ho dic tal com ho penso i amb tot el meu respecte per aquelles persones que han decidit viure la seva vida d'una altra manera. Només constato que hi ha situacions previstes per la natura i d'altres que són contranaturals. També vull fer evident que aprofitar-se d'aquestes situacions animals, que responen a la necessitat de supervivència del grup, per tal de legitimar uns comportaments humans són contraproduents. Només això...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada