dilluns, 31 d’octubre del 2011

RECORDS I CASTANYES

Seré breu, se m'acumula la feina. Avui faig doblet amb l'altre bloc -el Consultori- en el tema. Respondre una pregunta que em feia una amiga, m'ha recordat moltes coses. Potser aquests dies ja estan fets per això, per recordar.
En tot cas, sí, vull recordar. Això és el que queda, el record. Res més que això, però tampoc menys que això. Tot un món de sensacions, de sentiments, d'enyorances, de gratitud...
D'altra banda, avui m'ha arribat el rumor -de moment ho deixarem en rumor- de la baixa forma -potser definitiva- d'un enemic al que li agradava fer mal gratuïtament. Només vull deixar constància de la meva indiferència. No me'n alegro de la seva pretesa desgràcia. Ho sento, podria fer meu allò que diu que "A cada porc li arriba el seu Sant Martí" (11 de novembre), però no ho faré. Només em faig ressò d'un fet -rumor- que, a hores d'ara, no em produeix ni fred ni calor.
La resta, bé. A punt de fer quatre castanyes i menjar-me uns panellets en companyia d'una persona molt estimada, tot recordant-ne una altra. Què més es pot demanar? Segurament, res més.
Bona castanyada a tothom!!!

2 comentaris: