dijous, 17 de maig del 2012

EL GRAN BUIT

Avui dia de presses (encara ara). Visita frustrada (amb les ganes que jo en tenia!!!!), però privilegi de contestar correus surrealistes a tort i a dret.
La vida és així! Ho sento però no puc ser falsament amable -hipòcrita en termes clars- davant de les provocacions a la meva intel·ligència. Jo no en tinc la culpa de que alguns intel·ligents -una extensa i àmplia trajectòria els avala- es pensin que jo sóc un ruc i que intentin donar-me la volta. El més espectacular és que intentin fer-ho amb arguments de pa sucat amb oli que no s'aguanten per enlloc. 
Deixem-ho, no s'ho val! No vull albergar ni un gram de mal rotllo per quatre propietaris d'un crani completament buit. Només una cosa: la història es repeteix cíclicament i d'aquí a uns dies tindre(m) l'oportunitat de comprovar-ho. Estic segur que acabaran fent palès quan resolutius són!!!!
Jo continuo -amb moments puntuals, que no he aprés a reprimir, d'indignació- en un núvol. De fet, no permetré que ningú em baixi d'aquest núvol. No consentiré ser víctima -ni patir- dels despropòsits aliens. Ara he aconseguit la serenor i no vull desprendre'm d'ella. És així de simple, així de senzill!!

Un regalet i un altre.

11 comentaris:

  1. Contra la hipocresia, la falsedat i la incompetència que veig que proliferen a tantes i tantes feines (a mi també em toca la meva part), res millor que gaudir de regalets com els que ens deixes avui. "Local hero" és una pel·lícula que m'agrada molt i la tenia bastant oblidada. És d'aquelles que aporten la serenor de què parles...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Xicarandana,
      Ja veus que a tot arreu -a qualsevol part de la societat- hi ha espècimens estranys. És el que tenim i no hi podem fer res.
      També és una de les meves pelis preferides.
      Un petó!!!

      Elimina
  2. És ben curiós, el teu xivato de visites s'ha trencat o sóc tan insignificant que no em detecta, jeje

    Veig que segueixes amb la teva creuada particular ... ja saps que tens una feina pendent. Bé, quan no vagis amb tantes presses, hi pensaràs?

    Gràcies pels regalets, molt relaxants.

    Uns bessets...que no faltin!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sa Lluna,
      Tu insignificant????? Jejeejejejejeje!!!!! No, dona, no!!!
      Avui ha sigut un dia dur i de corre-cuites. Tinc en ment la feina pendent.
      Uns bessets: molts i tendres!

      Elimina
  3. Em poso còmode per escoltar el segon regalet.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ariadna,
      Sí, s'ho mereix... i tant que s'ho mereix!!!
      Uns petons!

      Elimina
  4. De ben segur q al núvol s'hi deu estar d'allò més bé! No deixis que res ni nngú te'n faci baixar, i qui sap, potser algun dia pugui saludar-te jo des del núvol del costat...

    Als qui restem a terra, t'agraïm els regals. Ens enlairen, ni que sigui una mica.

    Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per cert, el segon regalet el faig servir per fer la migdiada! Ideal per transportar-me i imaginar...

      Petons de bona nit!

      Elimina
    2. Hola Rachel,
      No hi ha res a agrair. Compartir és saludable i proporciona grans satisfaccions.
      M'encanta aquesta música. A mi també em transporta a altres llocs i a altres moments.
      Un petonàs!!!!!

      Elimina
  5. Tot es cíclic Exor, jo de vegades tinc la sensació de repetir etapes de la meva vida, potser es paranoia meva, en fi...

    La serenor es el paradís desitjat, es un nuvol fantàstic, que ningú et faci baixar i si ho fas que siguin cinc minuts per tornar a agafar impuls i cap amunt.

    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ló,
      Sí, tot és cíclic! De fet, a vegades tinc la sensació d'haver viscut anteriorment una situació. El que no sé és si aquella situació l'havia viscut realment o si només havia sigut una premonició.
      Un petonàs!

      Elimina