diumenge, 22 de març del 2009

CARTA A LA "PETARDA"

En Pol escriu una carta a una noia (de moment no tinc nom per aquest personatge i li diré "Petarda"). És una antiga amiga del passat, amb la que la relació no va acabar massa bé i amb la que encara hi pensa de tant en tant. Coses de la vida....

Benvolguda Petarda:
Encara penso que no vàrem acabar bé per un tema d'interessos. Teus i meus, no ens enganyem. La vida és així i ens toca ballar pel ball que toquen.
Ara m'estan buscant les voltes una altra vegada. Saben que dels temes principals no hi ha res i ara s'estan empescant un tema nou que encolomar-me. Mira, crec que no hi haurien de tenir massa confiança per diversos motius: Si hagués volgut, hauria agafat la baixa mèdica des del principi i, malgrat tot, no ho he fet. Hagués pogut limitar-me a fer el meu horari estricte i, malgrat ells, no ho he fet (treballo més hores... moltes més de les del horari). Hagués pogut fer acte de presència i punt... i no ho he fet. En fi, val més que busquin en un altre lloc.... o que inverteixin el seu temps en saber on tenen la gent de baixa mèdica i per quin motiu no els hi lliuren els volants de confirmació (durant prop de set mesos). Més quan els ho han advertit per escrit en diverses ocasions. O potser això no els interessa saber-ho??. Que facin el que vulguin, m'és ben bé igual. Ells sabran, però cada vegada se'ls hi veu més el llautó. Potser es pensen que la gent és tonta???.

Ha passat molt de temps i aquí no s'aclareix ningú. Ara ja és veu, clarament, que és una persecució (personal) en tota regla, però cada dia que passa ho fan més evident, per satisfacció meva. Quan s'acabi tot això tothom s'haurà mullat tant que no hi haurà prou tovalloles per eixugar-los. Bé, cada vegada em donen més satisfaccions: d'un costat el tema principal no acaben de tenir-lo clar i s'han d'inventar mentides (ja te n'explicaré una de molt bona i, a sobre, et donaré les proves escrites de la seva mentida). Són tan previsibles!!!! i tenen tant poc a on agafar-se!!!! Ara intenten buscar la quadratura del cercle (de fet, crec que hi deu haver 20 o 25 persones, afectes al règim del Gran Anormal, aportant-hi la seva única neurona).
En fi guapetona, tu a lo teu, si vols em truques, si no.... a tu rollo. Mira, d'aquí cent anys tots calbs i criant malves. Malgrat ser la més intel·ligent de tota la colla pessigolla ("assessors" inclosos) tens la capacitat intel·lectual d'una granota (1), em sap greu que la malgastis en aquest tema i que quedis en evidència davant de tothom, amb tanta facilitat, quan et surt la vena ninfómana. D'altra banda ha de ser molt trist això de creure's les pròpies mentides.

Un abraçada petardilla.

(1) Frase del meu amic Pachi, amb una capacitat intel·lectual admirable i al que li agraeixo totes les aportacions que fa.

Què us sembla, en canviaríeu alguna cosa? Tinc una idea al cap (entre moltes altres) i vull canviar una mica el llibre "Revenja" (que, com ja sabeu, és la continuació de "La barragana del director"). Darrerament he tingut noves idees i pot ser que hi hagi canvis. Ja em direu alguna cosa.

5 comentaris:

  1. Aquest personatge et pot donar molt de joc. Com continuaràs la història?
    Faràs que truqui a en Pol i que s'arreglin les coses o directament en Pol ensenyarà la documentació i les fotos comprometedores que té d'ella?
    Jo crec que has d'optar per aquesta segona via. Tot plegat s'embolicaria més i tindries més elements per complicar la trama argumental.

    ResponElimina
  2. Dóna-li una oportunitat. He llegit tots els teus escrits i crec que aquest nou personatge ha de ser el contrapunt a la resta de personatges. També crec que el personatge d'en Pol és dur, però té bon cor. En el fons, crec que té ganes de passar pàgina i només vol una explicació de tot plegat. Costa de creure, però penso que en Pol s'amaga darrera aquesta màscara tan desagradable per tal de protegir-se.

    ResponElimina
  3. Yo creo que si esta tia fuera inteligente llamaria a Pol e intentaria hablar con él. Creo que ya lo conoce lo suficiente como para saber que es un buen tio y que es capaz de comprender lo incomprensible.

    ResponElimina
  4. Estoy de acuerdo con Nikita14. Creo que esta chica debería hablar con Pol. No creo que él le haga un feo y, por lo que he leido en el blog, creo que él lo comprenderá.

    ResponElimina
  5. Aquesta noia hauria de trucar en Pol. El personatge està ben construït i donarà molt de joc però hauries de complicar-ho una mica, fer la trama més complexa. El relat hi guanyaria.
    Endavant Exorcista.

    ResponElimina