dissabte, 21 de març del 2009

EL RETROBAMENT (IV)

Durant el recorregut del taxi, no es van dir res, només es van agafar la mà. Es van mirar només una vegada, desprès tots dos va mirar cap endavant, com absents. Penso que cadascú pensava en allò, en les ganes que tenien que passés, en les conseqüències, en com seria a partir d'aquell dia.
Finalment, van arribar a un lloc on en Pol era un habitual. Van entrar amb el taxi fins a una recepció i els van fer passar a un petit habitacle amb una petita taula i un sofà. Ella va mirar a en Pol, però no li va dir res. D'aquesta manera assentia i es mostrava conforme amb el que havia de passar. Va venir un cambrer i li va demanar a en Pol quin tipus d'habitació voldria.
- La de sempre, la 101, aquella amb jacuzzi i llit rodó amb matalàs d'aigua.
- Volen alguna cosa per beure? Va dir el cambrer.
- Vols alguna cosa especial, aigua....? Li va dir en Pol a la Irun.
Ella el va mirar amb cara de no voler dir res o de dir-li que el més important no era la beguda, el més important era que estaven junts.
- Un Juvé Camps Reserva de la Família, va dir-li al cambrer en Pol.
Acte seguit, el cambrer va anar a buscar les claus de l'habitació i la glaçonera amb la botella de cava i dues copes.
- M'acompanyen?, els va dir.
Van seguir-lo i van entrar en un ascensor que va anar a la primera planta. En Pol sabia que aquella habitació era la de sobre la recepció. Hi havia estat moltes vegades, amb dones diferents, i li encantava aquella habitació.
Van arribar a la primera planta i van recórrer un tros de passadís. Al fons van trobar-hi la 101, que era una habitació molt àmplia.
- Vol que els serveixi?, va dir el cambrer.
- Si, si us plau, va dir en Pol.
El cambrer va obrir la botella de cava i els va servir. Va engegar el jacuzzi i li va dir a en Pol que si volia alguna cosa més.
La Irun anava mirant l'habitació, amb miralls a les parets i el sostre, amb un quarto de bany grandiós i amb un llit rodó amb un matalàs d'aigua. Al fons, al costat de la paret del costat del llit, hi havia el jacuzzi i, en front del llit, una TV immensa de plasma. L'ambient era càlid i hi feia molt bona olor (no feia aquella olor típica dels moublés).
En Pol es va separar un moment de la Irun i va pagar al cambrer. Li va donar una bona propina, com sempre. Fet això, el cambrer va marxar i en Pol va passar el pestell interior de la porta de l'habitació.

Bé, senyors i senyores... la cinquena part l'he de treballar molt bé, per tant, potser trigaré una mica a penjar-la. Vull que sigui sensual, però elegant; sexual, però neta; no vull que aquest en sigui un més per en Pol... aquest ha de ser el millor de la seva vida. A més, sé que a més d'un/a li servirà d'inspiració... jejejeje. Necessito que em doneu idees. Vinga, sigueu creatius i no us talleu a l'hora de fer propostes (ja ho faré jo a l'hora de fer les transcripcions).

3 comentaris:

  1. Hola exorcista. Hace dias que nos prometiste la quinta entrega y la estamos esperando ansiosos de saber si a ella todavía le pone el Pol. Yo creo que si. Yo creo que ella ha visto la luz y estaría dispuesta a tener un rollo con Pol. Copmo bien dices, ahora nadie se lo creería y seria un rollo seguro.

    ResponElimina
  2. Por cierto.... tu y yo nos podríamos conocer??? lo digo para ensayar la escena de Irun y Pol.. jejejeje. Ya te dejaría que tomaras notas para el texto. Pero eso después, claro.

    ResponElimina
  3. Això, que hi hagi sexe... crec que si aquesta noia es retroba amb el Pol és un signe de l'atractiu que encara sent per ell. Li dóna molt de morbo i crec que sempre ha volgut tenir una relació salvatge amb ell, però mai s'hi ha atrevit. Ara pot demostrar si realment li agrada viure perillosament o no.
    Continua amb aquesta història. Has despertat el meu interès...

    ResponElimina