dilluns, 1 de març del 2010

MOMENTS DE DEBILITAT

Moments de debilitat? Definim debilitat. Què vol dir debilitat? Vol dir tenir inseguretat? No és una cosa estranya. Vol dir tenir ganes de fer una cosa prohibida i caure en la temptació? Qui no té una temptació? Vol dir haver fet una cosa que es volia fer i intentar excusar-se? Vol dir fer una cosa que ens aconsella el cor i que ens desaconsella el cervell? Vol dir fer evident fer allò que realment ens ve de gust fer, d'una manera salvatge i sense límit? Això no és debilitat, és ser humà!!!
Ja n'hi ha prou de preguntes en el post d'avui. Ara venen les respostes, malgrat no tinguin res a veure amb el primer tema. Ja he repetit moltes vegades que "res sembla el que és, ni res és el que sembla". Moltes vegades hem de protegir a qui apreciem. Hi ha mil maneres de fer-ho i una es deslligant-li les mans i deslliurar-la de rèmores. Immolar-se per allò que apreciem és una obligació moral que té mil maneres de dur-se a terme. L'allunyament voluntari -i protector-, deixar el camí lliure i el propi sacrifici són les més honorables. Això és el que penso i, normalment, sóc conseqüent amb allò que penso.
La vida ens oferix sorpreses agradables i desagradables. Avui n'he tingut una de molt agradable, d'aquelles que fan que el dia mereixi ser viscut. Si us l'expliqués, atesa la senzillesa de la sorpresa, diríeu que m'he tornat boig. No, no és això. En un món de taurons, on tothom intenta grimpar pel damunt del proïsme com sigui i de la manera que sigui, descobrir una veu dolça, una persona dolça, és un privilegi. No sé com anirà tot plegat, però avui ja he tingut el meu premi. El premi de la bondat...

2 comentaris:

  1. Però que tota la gent que t'envolta són taurons?Quin estrés,no?
    Parlant de debilitats...i si tenim debilitats pels pastissos? També és ser humà o golafre?^-^

    ResponElimina
  2. No, no tots són taurons, però aquests, encara que són poc, són els que més es fan notar i els que més mal fan. També són els que més avorreixo.
    Pastissos? No, els pastissos són un pecat venial que ja porten la seva penitència: el mal de panxa. És humà voler afartar-se d'allò que ens agrada.
    Un petó.

    ResponElimina