dissabte, 20 de març del 2010

SEGON DIA A LA GLÒRIA (I)

S'ha produït el miracle hi he aconseguit dormir deu hores seguides. Fa una estona que m'he llevat i llegeixo a la portada d'aquest libel amb ínfules de Gran Basar -El Periodico- que a França han aconseguit les fotos del presumptes membres d'ETA. Mentira, mentira, mentira! Són bombers! Mentre la majoria de la població ja sap que no eren etarres, ells encara estan encaparrats en vendre mentides.
Aprofito per fer esment a un tema que em té força preocupat: un polític que sap digerir les crítiques -i al que li deuen agradar molt les entrevistes pactades i intervingudes, pròpies dels antics països comunistes o de qualsevol dictadura a l'ús- ha menyspreat i insultat a la senyora Terribas per l'entrevista que li va fer al -de moment- actual president de la Generalitat. Entre d'altres "frases boniques" li va dir que era una "mal follada". Miri senyor polític: a mi la vida sexual de la senyora Terribas m'importa ben poc. Ella sabrà, patirà o gaudirà del seu nivell i grau de "folladura". El que a mi em preocupa és quin sou té vostè (que el pago amb els meus impostos), en quina gilipollada -normalment els il·luminats ho són en diversos aspectes- es gastarà els meus impostos (Diagonal, Joc Olímpics, ONG de la seva òrbita, etc.). Ho ha entès? La vida sexual de la senyora Terribas no menja pa. El seu sou i les seves despeses, sí. Ja n'hi ha prou d'aguantar a "La Secta". I el "mudet" què? Té alguna cosa a dir? O és que potser no li han apuntat en un paperet i, si no és així, no té vida i opinió pròpia? Quin fàstic, per Déu!!!!!
Sóc breu, vaig a mirar què em faig avui per dinar. Segurament serà una mica de carn a la brasa del foc que ja torna a estar encès. Unes torrades, una mica d'allioli, un bon vi -aquí tinc un petit celler amb algunes botelles de vi prou interessant-, uns postres que he comprat fa una estona a la fleca -hauríeu de provar aquest pa- i, per rematar la jugada, un bon whisky que em va portar un amic (un Glenfarclas de 25 anys). Una vegada ja me'n va portar unes botelles i fa un mes em va fer el favor de portar-me'n unes quantes més. Coses de tenir amics.
Bé, després més...

3 comentaris:

  1. per fí !!!!...
    Morfeo o morfea (millor no?)t'ha vingut a veure i t'ha portat a la seva pau paradisíaca...
    Amb totes aquestes viandes i elixirs que expliques, deus estar a la gloria...
    T'ho mereixes....
    Disfruta-ho.....

    ResponElimina
  2. perdò m'oblidaba.. sòc l'anna,

    ResponElimina
  3. Hola Anna,
    em tens despistat!. Entres com Anònim i signes Anna... Doble feina, no?.
    Bé, només dir-te que aquí sempre hi pujo sol. No hi ha Morfea.
    El que sí que és un plaer afegit i una part de la Glòria és el teu comentari. M'ha sorprès molt gratament. Desprès de fer el dinar -amb migdiada posterior- he llegit el teu comentari i ha sigut el colofó perfecte. Gaudir-ho? Ja ho faig, però això serà breu, massa breu...
    Un petó.

    ResponElimina