dijous, 12 de març del 2009

CAP NEURONA

Us donaré una informació que he llegit a Internet, aquest meravellós mitjà de coneixement (i de falsedats). Resulta que l'esperma dels èquids és àcid.... molt àcid. Ho dic per aquelles persones que tenen la zoofília com a leif motiv de les seves aventures sexuals. Mai us tragueu l'esperma dels èquids quan els hi feu una fel·lació. De sobte, us podria perforar l'interior de la boca i us podria arribar al cervell, matant-vos les poques neurones que us queden (o això em demostraríeu si li féssiu una fel·lació a un èquid). Si les relacions les teniu per algun altre dels forats naturals del cos, només quedaria afectada la zona més propera (que en segons quins casos.... encara us farien un favor reduint-n'he, per efecte de l'àcid, el volum).
Tingueu en compte que si us matessin les poques neurones que us queden, podríeu començar a deformar la realitat (ara només sou incapaços d'entendre-la) i podríeu escampar versions irrisòries, patètiques i lamentables de fets documentats. També us podríeu creure les vostres fantasies sobre les relacions d'amistat que us uneixen al vostre proïsme. Podríeu perdre aquell sentiment de fidelitat que, normalment, us uneix a les persones amb les que teniu un contacte diari i a les que els hi deveu tot el que sou (professionalment, és clar). D'altra banda, us podria fer creure que trair a algú us pot fer avançar a la vida.... estaríeu molt equivocats!!!!. Tot plegat molt patètic. Això sí, perdríeu de vista el món real i us semblaria que sou el millor del millor.
Malgrat tot, si voleu continuar tenint relacions amb els èquids, preneu precaucions... no fos cas que algun dia acabéssiu a quatre potes.... vosaltres decidiu..

Si hi ha algun veterinari a la sala, que em confirmi això de l'acidesa de l'esperma dels èquids...
Això només és un divertimentto que m'he permès( a vegades, també és necessari i convenient una petita incorrecció) .Si ho considereu massa elevat de to o creieu que "no toca", m'ho dieu i l'esborraré immediatament.

4 comentaris:

  1. Doncs jo no conec a cap aficionat a tragar-se l'esperma dels equins, però si a algunes personas al voltant laboral que tenen fantasies contínues... ara sóc capaç de compendre el que passa.

    Gràcies per l'article.

    ResponElimina
  2. Primer de tot gràcies,els meus companys modequas i jo estem pendents dels teus articles i ets el nostre referent a seguir, i volem que ens portis pel camí correcte i que ens il.luminis per aquest tùnnel tan llarg i escabròs, però abans de tot això,necessitem creure en tú i veure la prova fotogràfica dels dos tortolitos.

    Els teus incondicionals

    ResponElimina
  3. Amigo Exorcista:
    Vemos que sigues siendo el mismo de siempre y eso nos llena de satisfacción. Tu perseverancia y resistencia ante la adversidad hace que nos sintamos orgullosos de ti.
    No dés un paso atrás ni para coger impulso.
    Aviso a navegantes: Exorcista Never Walk alone.

    Un abrazo compañero.

    ResponElimina
  4. Benvolguts seguidors del Bloc: gràcies pels vostres comentaris.
    Aquest bloc no deixa de ser una diversió i un pre-escalfament (l'espectacle seriós encara no ha començat... no us poseu nerviosos, tot arribarà. Encara tinc articles en esborrany que mai he publicat o que han estat publicats i immediatament guardats). No, en el cas que aquest article al que feu referència els amics modequas fos real (que, com ja dic a l'advertiment, és una creació literària) i jo tingués la foto (els mòbils fan meravelles), la guardaria per àmbits on en podria treure més profit i en els que em serviria per aclarir coses més serioses que el que es diu en aquest bloc (que com ja us he dit només representa un entreteniment per a mi). També ho faria en el moment oportú (que l'enemic no sàpiga quines cartes tens, de qui les tens i quin moment les utilitzaràs, és bàsic a l'estratègia de la guerra). Sempre ho he fet així, tingueu en compte que l'element sorpresa fa guanyar moltes guerres.
    D'altra banda, us heu equivocat de pàgina a l'hora de fer els comentaris (no vull relacionar aquest fet, i que l'hageu publicat a l'article "Cap neurona" amb la vostra capacitat intel·lectual, no vull, de veritat). Jejejeje... és broma.
    Continueu fent comentaris, m'encanta (mireu-vos amb carinyo els articles "Retrobament" I i II, crec que us agradaran).
    Una abraçada a tots (en especial a vosotros compañeros).

    ResponElimina