dilluns, 16 de març del 2009

CARTA SECRETA D'UN AMANT

Intento dir-te que estic desesperat d’esperar-te
que no surto a cercar-te puix tinc el risc de trobar-te
i encara et dec una cançó d’amor,
viure sense tu és pitjor que morir a l’estació.

No vinguis corre cuita si et crido a mitja nit
no marxis quan torni el teu marit
a vegades, els cors més ardents
es congelen després d’un petó roent

Com és de dur estimar-te només fora d’hores
i esperar a que sigui ben fosca la nit
per què ningú sospiti del nostre delit
subornant a Déu, perquè no arribi l’Aurora.


Maca, eh??? A vegades necessitem la poesia per tal de poder canviar una mica. Aquesta m'encanta i expressa molt bé el sentiment de desesperació de l'amant que és el segon plat. Aquell plat més desitjat però també el més provisional, aquella cosa prohibida i il·lícita, moralment reprovable, socialment indesitjable.
Per quin motiu hem de voler jutjar el comportament dels altres?. Per quin motiu hem de censurar el que fan els altres?. Potser perquè ells si que tenen el valor de fer-ho i nosaltres només ens ho mirem encara que ens morim de ganes per fer-ho. No ho sé.
La vida ens dóna l'oportunitat d'esmenar això però hem de tenir el suficient valor de mirar-nos a nosaltres mateixos al mirall i saber veure què hi veiem.

Potser no sabeu què vull dir. M'és igual, aquest escrit és per a mi ... i per a tu.
No li ensenyis al teu marit... segurament no li agradaria.

5 comentaris:

  1. Estaria molt contenta de tenir com amant un home tant sensible com tu. Et vull conèixer. Estic casada i m'encantaria que visquéssim junts moments inoblidables i salvatges. Vull tornar a sentir-me una dóna de veritat i amb un home com tu estic segura d'aconseguir-ho.
    Ja t'escriuré al teu correu electrònic.

    ResponElimina
  2. Fa temps que no ens veiem físicament però encara et recordo i continuem parlant pel telèfon.
    Sempre he volgut fer-m'ho amb tu, però no m'he atrevit mai a dir-t'ho. Encara no estic casada però vull passar bones estones amb tu i moments de plaer extrem.
    Potser m'atreviré a dir-t'ho la propera vegada que parlem.

    ResponElimina
  3. Ens coneixem des de fa un temps però no sabia d'aquestes habilitats teves.Tindries un moment per alleugerir-me les penes? Has de ser una màquina, t'ho veig a la mirada. M'encanta quan mig tanques els ulls i comences a parlar suau. Ja et trucaré per alguna feineta nocturna.
    Ja sabràs qui soc.

    ResponElimina
  4. Estic esfaraida de la teva última carta, i ja no dir-te dels comentaris que t'envien les teves estimades(a molts, ja els agradaria tenir tantes).Estic convençuda que un dia no molt llunyà em faràs teva i aquell dia podrem dir "YES WE CAN",
    Un petó i recorda com diu la cançò de J.W.Miller,caminarem junts per lluitar contra tots aquells que intentin destruir el nostre amor.
    T'estimo i alhora anyoro tot el que no pots donar-me.

    ResponElimina
  5. Eres una màquina,me habian hablado de tu virtuosismo y buenas maneras con las girls,pero no podia imaginarme esto. Tengo a mi mujer embarazada de 8 meses, será un niño y lo llamaré como tu POL. Dicen que siempre tienes que dejar un buen legado a tu hijo, y mejor legado que ponerle el nombre del hombre que admiro y que me permite disfrutar de mi mujer que piensa que soy Pol en los momentos de máxima lujuria i placer-.
    Gracias por los momentos inolvidables que me haces pasar con mi mujer.

    ResponElimina