divendres, 20 de març del 2009

DIES DE CANVI, VI I ROSES.

Avui, a les 12:14 h. ha arribat la primavera. Això inicia un temps de canvis: estacionals, socials, personals, etc. Sempre m'ha agradat aquesta època de l'any. Desprès d'un hivern gris i trist... sempre, sempre arriba la primavera. És un fet inexorable... no hi ha discussió sobre això.
Vull dir-vos unes coses sobre els darrers comentaris que he rebut en aquest bloc. Primer de tot, us agraeixo els vostres comentaris (tots, absolutament tots): els engrescadors, els que m'ofereixen coses irrepetibles (no sabeu com m'agraden!!!) i aquells que trobo força curiosos. M'explicaré: Modequas no ha tornat a fer cap comentari a partir que li vaig dir que sabia qui era.... bé.... no sé per quin motiu... de veritat. No tinc cap animadversió cap aquesta persona. Si en tingués no dubtaria ni un moment en dir-ho (serà que alguna vegada he tingut algun problema en dir les coses!!!!). També crec endevinar els seus motius i com, en part, s'hi ha vist forçada i influïda interessadament.
D'altra banda, el primer comentari de l'Escamot Modequà
canvia d'horari però repeteix allò de "les fotos" i em diu "els incondicionals necessitem", que és com signava Modequas... mira, tant em fa... no siguis bleda!!! (chichinabo, chuminetti, petarda, etc.) I més ara!!. Si vols comentar, comenta i posa el nom que vulguis, i digues el que vols dir i no et tallis. Per cert, encara estic esperant que em truquis per fer el 18. Això si, avisa'm abans, tu ja saps que jo tinc una agenda atapeïda i no em voldria perdre un esmorzar amb tu. Ja saps que no!!!
Noia, decideix-te, no es pot estar a missa i repicant. Només et diré que soc força sincer (com sempre) en aquestes pàgines. Sembla mentida que encara no em coneguis!!!.
D'altra banda, els darrers comentaris de gent que em dóna suport els agraeixo molt . Els que em coneixeu, sabeu que estic vivint unes circumstàncies familiars molt greus i una mica d'aire sempre s'agraeix. També tinc altres temes que no em preocupen en absolut, ja des del primer minut he sabut el que hi havia (res) i només en cal seure i esperar veure passar el cadàver del meu enemic.
No he dubtat mai que tenia amics...mai!!!. Sempre he sabut qui eren i penso que m'he portat amb ells de la mateixa manera que ho he fet sempre, com ells amb mi. Tinc molta sort de tenir-los (no tothom ho pot dir). Sé que la seva amistat és sincera i sense cap interès. Potser els hi hagués interessat més separar-se de mi i no ho han fet (malgrat la versió falsa i interessada que sobre aquest tema ha fet córrer una il·luminada), a diferència d'altres que m'han demostrat que no valia la pena que estiguessin al meu costat.
La primavera portarà canvis profunds, que despertaran els "dorments" i les "tortugues", i prostraran aquells que han estat massa eufòrics i loquaços (serà que no us ho he dit vegades...). La primavera té això: bon temps, al·lèrgies, sol, pluges, passió desbordada, astènies primaverals, renaixements, morts sobtades... i tot allò que significa canvi.
En fi, nois i noies, entomeu la primavera i els seus canvis... desprès vindrà l'estiu per gaudir d'aquests canvis, la tardor, l'hivern, i així continuarà la vida. També és cert que els canvis no són iguals per a tothom, a uns els beneficia, a d'altres els perjudica i alguns es produeixen de forma inesperada..., però, per sobre de tot, no us hi encaparreu en temes fútils que no han portat, no porten i no portaran mai enlloc.
La vida són quatre dies i només ens emportarem els festivals, les paelles del Baja, els mojitos i caure, de tant en tant, en braços d'alguna noieta que ens faci rejovenir deu anys i que ens deixi amb l'ego alt durant uns quants dies. La resta són històries per a no dormir i ganes de complicar-se la vida.

Una abraçada amics (per a tu també...).

2 comentaris:

  1. Com sabies això dels canvis?? Tens una bola de vidre?? Pots veure el futur??. Diga'm els números dels propers sorteigs de la primitiva. O potser només es una qüestió de tenir molta informació??. Veig que en altres articles (El Tauró...., etc.) ja ho deies per avançat. Com ho podies saber???

    ResponElimina
  2. No siguis talòs Sensor. L'Exorcista ho ha dit en més d'un article això dels canvis. Crec que en la majoria d'ells ja ho advertia, el que passa és que la gent li costa entendre les coses o, a vegades, es resisteix a veure la veritat i la realitat. O potser no sap llegir entre línies.

    ResponElimina