diumenge, 11 de març del 2012

MARX TOTAL

Fa una bona estona que he clos la migdiada. Aquesta nit ho pagaré i no podré adormir-me fins tard, però ja m'està bé: acabaré fent aquell exercici que tant m'agrada i em miraré tots aquells blocs amics, tot descobrint-ne de nous.
Sembla mentida però, darrerament, estic descobrint uns blocs interessantíssims sobre temes diversos. Potser tots plegats utilitzem aquest mitjà com abans s'utilitzava el confessionari de la parròquia. Potser sí que es aquesta necessitat de donar a conèixer les nostres cuites al món, combinada amb un anonimat garantit, el que ens impulsa a tots plegats a escriure en aquestes pàgines virtuals. 
He observat que hi ha una nova generació de blocaires que puja amb molta força i amb ganes de dir coses, moltes coses. Algunes d'aquestes coses se m'escapen -potser per la diferència generacional- però es nota que en aquests bloc hi ha un bon fons d'armari, una bona concepció de la vida. Endavant, doncs, amics!
Aquesta propera setmana serà per posar-se l'equip de la imatge que il·lustra aquest post i necessitaré haver-me xutat una bona dosi d'ironia combinada amb un pessic de sarcasme. Potser el millor serà no dir res i observar impertèrrit i impassible l'enfonsament del vaixell. Potser sí que serà el millor!
Ara, de moment, ho deixo. Vaig a fer un most -lleuger i frugal- que em permeti arribar a demà. Aquesta nit potser més, una mica més!

4 comentaris:

  1. Bon combinat redeu!,
    ironia i sarcasme.
    Potser brindaré amb tu també.

    Que tenguis una bona setmana
    (al menys és el meu desig).

    Més bessets.

    ResponElimina
  2. Hola, Sa Lluna, maca!
    Sí noia, ja ho veus! La setmana es presenta emocionant. Avui, per ser el primer dia, ha sigut un festival del humor (converses surrealistes sobre coses encara més surrealistes...)
    Uns bessets i unes abraçades (per anar aguantant la setmaneta!)

    ResponElimina
  3. Bona nit amic,
    a mi em tocará demà (tenia vacances fins avui)
    i no saps la mandra que em fa!
    Avantatges? un dia menys d´incoherències i de mala sang.

    Això, que sigui lleu!

    ResponElimina
  4. Ui, ui, ui...
    Demà a pencar???? Mala cosa... o bona, segons com t'ho miris!
    Tu pensa: què faries a casa, sense fer res, conversant amb -desconec si en tens- la teva parella, sobre temes intel·ligents i coherents, en un ambient distès, amable i raonable...?
    Et vols perdre el xut d'adrenalina que suposa mossegar-se la llengua davant d'impresentables que no saben ni del que estan parlant i pontifiquen sobre qualsevol tema com si fossin grans experts en totes les matèries?
    Si hauríem d'estar agraïts, som uns privilegiats!!! Tingues en compte que hi ha gent que paga entrada per veure espectacles tragicòmics -o El bombero-torero- d'una qualitat molt inferior a la dels que nosaltres podem veure -i, malauradament, viure- gratis!!!
    Ja saps... aquella barreja d'ironia i sarcasme...
    Bessets... molts... uns quants... bé, no... molts!!! I una bona reentré a la feina.

    ResponElimina